Lid worden

Zorg ervoor dat je goed in je vel zit voordat je gaat beginnen met een inspannende, sportieve activiteit. Het is de mentale vrijheid die je verder brengt dan je denkt. Blijf positief, enthousiast en haal het beste uit ieder moment! Met deze houding blijf je gemotiveerd en vooruitstrevend zelfs wanneer je het moeilijk hebt. 

Om zo goed mogelijk aan je persoonlijke wensen te voldoen, hebben wij onze tarieven dusdanig opgesteld dat je vrij bent in het kiezen van een lidmaatschap die het beste bij je doelstellingen en portemonee past. Wanneer je wekelijks persoonlijke dienstverlening nodig hebt, is dit mogelijk via onze samenwerkende onderneming Born to Succeed.

 • Platinum
  Platinum

  Wanneer je voor platinum kiest, ga je voor alle bovengenoemde voordelen, inclusief personal coaching. Dat wil zeggen dat je bij de Sportschool YorACTION medische fitness krijgt van Estela, onbeperkt kan fitnessen bij B-Fit en ook

  € 65,00
 • Goud
  Goud

  Goud (55,00 euro p/maand)

  Kies je voor goud, dan kies je voor de meest voordelige en winnende lidmaatschap! Dat wil zeggen dat jij zowel van onze persoonlijke begeleiding en groepslessen, als van onbeperkt fitness mag profiteren.…

  € 55,00
 • Zilver - Medische fitness
  Zilver - Medische fitness

  Hiermee ontvang je medische fitness door Estela en onbeperkt groepslessen van ons aan de Straakvense Bosdijk 96 in Helmond volgens bovengenoemde openingstijden en groepslesrooster. Alleen geldig bij ons.

  € 45,00
 • Brons - Sport op afspraak
  Brons - Sport op afspraak

  Met dit lidmaatschap kun je op afspraak sporten bij de Sportschool YorACTION in Helmond. Sport op afspraak houdt in dat je in kleine groepen vanaf 2 tot maximaal 10 personen met persoonlijke begeleiding gaat sporten.

  € 35,00

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Digitaal portaal

Workouts online

Volg ons YorACTION kanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel