Personal Training Online

Vorige Pagina 2 van 5 Volgende

Personal Training Online is een onmisbaar onderdeel in de huidige maatschappij geworden. Tegenwoordig verplaatsen wij ons zo snel en zo ver, dat het onmogelijk is om overal fysiek aanwezig te zijn. Door je personal trainer op afstand te volgen, is het alsnog mogelijk om waar je ook bent, je workout te volgen.

Vanuit het scherm, volg je de instructies van je personal trainer die je live, alle instructies geeft. Zo blijf je met je vertrouwde trainer en workout verder aan de slag, zelfs als je op vakantie, familiebezoek of als je aan het werk bent. 
 

 Waarom Personal Training Online

Op internet zijn er tal van online workouts die gemakkelijk te volgen zijn. De grootste valkuil hiervan, is dat achter te schermen niemand is die jouw bewegingen nauwlettend in de gaten houdt. Alleen je personal trainer kan je veilig, op afstand begeleiden. Zo word je gecorrigeerd op het moment dat het nodig is en aagemoedigd wanneer je het zwaar krijgt. De interactie tussen je trainer en jij blijft alsof je elkaar in het echt ziet!
 

 Voordelen van Personal Training Online

Jezelf verplaatsen kost tijd en soms ook geld. Vandaar dat je vanuit het gemak van je huiskamer 'even' je workout met je trainer kan doen en vervolgens meteen aan de slag gaan met de bezigheden van de dag. Het is een zeer effectieve methode om tijd te winnen en alsnog fit te worden met je personal trainer!
 

 Gevaren van Personal Training Online

Een online workout volgen kan soms gevaarlijk zijn, vooral als je met oefening bezig bent die voor het eerst worden uitgevoerd. Stel dat je een intensief programma in je eentje aan het volgen bent en een ongelukje krijgt. Dan sta je daar in je eentje. Met een personal trainer achter de schermen, kan hij of zijn alsnog aan de bel trekken en om hulp vragen als het nodig is. In het algemeen, zou deze situatie nauwelijks of nooit ontstaan onder begeleiding van je trainer omdat hij of zij weet wat je wel of niet aankan tijdens een workout. Veiligheid gaat altijd voorop. 
 

 Ik heb geen sportmateriaal, wat nu?

Zelfs zonder sportmateriaal, kun je veilig en sportief een workout volgen. Door de kennis en expertise van je trainer, zijn er tal van oefeningen die je kan bedenken om een effectief programma uit te voeren. Uiteraars, is het altijd handig als je wat ondersteunende gewichten en sportmateriaal bij je hebt. Dit is uiteraard afhankelijk van de locatie waar jij je bevindt en van het materiaal dat je ter beschikking hebt. Het meest gebruikelijk, is dat je een jogamat bij de hand hebt om je knieen en polsen te beschermen tijdens de grondoefeningen.
 

 Wordt mijn privacy gewaarborgd?

Het is een lastige vraag omdat deze vraag puur op het vertrouwen in je trainer neerkomt. De verbinding is een privéverbinding die via Facetime of Zoom wordt gemaakt. In dat opzichte hoef je niet bang te zijn dat overigen zich hierbij aansluiten. In sommige gevallen wordt de les opgenomen zodat je deze op een latere stadium kan volgen. Uiteraard, wordt er op voorhad gevraagd of je hiermee instemt. Geen enkele beeld die opgenomen wordt tijdens je lessen wordt met derden gedeeld.

 

Openingstijden

*Maandag     
09.00 - 12.00  en 15.00 - 22.00
*Dinsdag     
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Woensdag  
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Donderdag
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Vrijdag      
08.00 - 12.00 en 15.00 - 18.00
*Zaterdag    
08.30 - 13.00 

Personal training
Op afspraak

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Sport op afspraak

Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 21.00u
Zaterdag   08.00 - 12.00u

Digitaal portaal

Videokanaal

© 2016 - 2022 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel