Make it personal

Pagina 1 van 4 Volgende

Bij BearFit coachen wij jou in kracht en conditietraining met een trainingsprogramma op maat. Daardoor kun je effectief sporten zonder dat je blessures oploopt. Je leert het lichaam en jezelf met een geleidelijke progressie sterker maken door middel van met name barbell oefeningen.


Naast het volgen van je trainingsprogramma met de barbells, kun je ook met overig materiaal sporten zodat je het beste uit beide werelden haalt. Uiteindelijk kun je de opgebouwde kracht gebruiken in het dagelijks leven en toepassen bij het uitvoeren van je favoriete activiteiten. Wij maken met name gebruik van primal moves (bewegingen die dagelijks worden uitgevoerd om je lichaam gezond en sterk te maken). 

In andere woorden, wij nemen je op avontuur mee zoals de natuur het bedoeld heeft. Je sport, eet en leeft volgens de wetten van de natuur zoals deze het bedoeld heeft, althans zo veel mogelijk. Daardoor word je sterker, energieker en fitter! Een sterk mens is een gezonder mens, en wat jouw doel ook is, het behalen van resultaat zal gemakkelijker gaan wanneer je mentaal, conditioneel en fysiek sterk bent.

Je leert veilig en verantwoord bewegen voor het behalen van het beste resultaat. Je kunt afhankelijk van de hulpvraag, voor een compleet coachingstraject kiezen of je kunt een losse afspraak inplannen. Onze coaches leren je stapsgewijs je vitaliteit, techniek en vaardigheden verbeteren. Aan de hand van één of meerdere contactmomenten, gaan ze samen met jou op zoek naar een natuurlijke weg die het beste bij je persoonlijkheid past.

Zie ook Becoming a bear.

Open op afspraak

*Maandag     
07.00 - 12.00  en 15.00 - 18.00
*Dinsdag     
15.00 - 20.00
*Woensdag  
19.00 - 20.30 (Pilates)
*Donderdag
09.30 - 17.30
*Vrijdag      
13.00 - 17.00

Gesloten
Zaterdag
 Zondag (rustdag) 
Nationale feestdagen

Voor afwijkende tijden, gelieve persoonlijk contact op te nemen met je BearCoach.

© 2016 - 2023 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel