100% Whey | STACKER2

Vorige Pagina 23 van 26 Volgende
Maak een keuze

 

De meest gebruikte eiwitbron onder sporters is whey. Whey eiwit is zeer snel en volledig opneembaar, makkelijk te verteren en hierdoor een zeer goede keuze voor de krachtsporter. Vooral na de training is de snelle en volledige opneembaarheid zeer belangrijk. Whey eiwitten worden worden gemakkelijk verteerd en zijn bijna lactose vrij. Whey eiwitten zijn er in 3 oplopende varianten; concentraat, isolaat en hydrolisaat.

Niet alleen krachtsporters hebben baat bij wheyeiwitten maar iedereen met een hogere proteïnebehoefte. Dus binnen vrijwel iedere tak van sport, tijdens perioden van herstel na fysieke inspanning, of als eiwitaanvulling in een vegetarisch dieet.

De voordelen van 100% Whey

  • Jouw basis voor optimale spiergroei.
  • Bevat whey met de hoogste biologische waarde.
  • Vermindert ongewenst katabolisme.
  • Zonder suiker en aspartaamvrij.
  • Lost volledig op, geen klonten.
  • Een overheerlijke (romige) shake.

STACKER-2 100% WHEY staat niet alleen bekend om de lekkere smaak, het volledig vrij zijn van dikmakende suikers en slechte vetten, maar staat vooral bekend als het perfecte proteïnesupplement als basis binnen jouw trainings- en herstelprogramma.

Aanbevolen gebruik

20 - 30 gr wheyeiwitten met halfvolle melk, water of rijstmelk. Doordat halfvolle melk minder hoogwaardige eiwitten bevat, wordt deze combinatie van meerdere soorten eiwitten minder aangeraden, het is echte de lekkerste optie. Whey eiwitten worden het beste opgenomen met water. Geisoleerde eiwitten opnemen is echter zeer belastend voor de nieren daarom kun je bij het drinken van een eiwitshake met water, het beste een handvol gezonde noten innemen. Dit bevordert de opneembaarheid van de eiwitten zonder de nieren te belasten. Bovendien zijn tal van noten zeer aanbevolen voor een gezond eetpatroon wegens de positieve eigenschappen ervan.

Inhoud
Verkrijgbaar in drie varianten: 450, 908 en 2000 gram 100% Whey.
Wordt geleverd in een zak en is in 5 verschillende smaken verkrijgbaar.

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Fitness online

Videokanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel