Serenity

Pagina 1 van 4 Volgende
Maak een keuze

Met Serenity kom je tot rust. Na een drukke, hectische periode is het van belang dat je bij kan tanken weer. Zorg voor herstel, ontspanning en het losmaken van zowel lichaam als geest. Met Serenity zorgen wij ervoor dat je in het geheel tot rust komt. Je kan mentaal ontspannen omdat je lichaam en geest in een rustgevende sfeer herstellen. Door het toepassen van ademhalingsoefeningen, ontstaat er ruimte in het hoofd voor herstel. Je kunt ook sociaal bezig zijn omdat je Serenity-coach een luisterend oor is voor je, elke keer dat je een afspraak inplant.

Serenity betekent "kalmte". Door het toepassen van ontspanningsgerichte technieken, zorgt je coach ervoor dat je fysiek geheel tot rust komt. Je spieren en gewrichten worden maximaal tot rek gebracht zonder dat je pijn ervaart. Indien nodig, worden spierknopen los gemasseerd en waar je bindweefsel verkleefd is, wordt deze ook los gemaakt.

Deze technieken zijn zeer geschikt voor personen wiens bekken vastzitten, rugpijn hebben of voor personen met een moeilijke stoelgang. Het bekkengebied verkrijgt meer ruimte om te bewegen waardoor uiteindelijk de structuren eromheen hierbij gebaat zijn en zich uiteindelijk ontspannen. De voordelen van Serenity op een rij:

Mentale rust

Fysieke ontspanning

Een moment voor jezelf

Sociaal welzijn: een luisterend oor

Persoonlijke zorg en aandacht voor je

 

Over je Serenity-Coach

Serenity wordt gegeven door David Bakker, een ervaren Medische fitness trainer in het geven van Pilates, personal training en orthopedische revalidatie. Tijdens het toepassen van Serenity, komt al zijn kennis en ervaring tot een complete samenhang met als doel het ervoor zorgen dat je tot kalmte komt. Met zijn achtergrond als fyiotherapeut, kan hij vrijwel direct herkennen wat er met je opspeelt wanneer je met lichamelijke klachten bij David terecht komt. 

Wat heb ik nodig voor deelname

Dames: jezelf, een handdoek en passende kleding: voor mobilisatie en massagetechnieken wordt het dragen van een hemd en leggings of panty's aangeraden.

Mannen: jezelf, een handdoek en passende kleding: je kunt een aansluitende joggingbroek of boxers met een korte sportbroek dragen. Voor het mobiliseren van rug en schouders kun je het beste aansluitende sportkleding dragen. 

Over de toegepaste technieken

Je coach past mobilisatietechnieken van manuele therapie, orthopedische revalidatie en uit massagetherapie toe. De ademhalingsoefeningen worden uit mindfulness en Pilates toegepast. Overige oefenvormen voor controle, bewustwording en balans komen uit personal training voort.

Algemene voorwaarden: zowel je coach al jij zelf, hebben geen symptomen van corona. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Afzeggingen worden kosteloos geannuleerd tot 12uur voor de afgesproken tijd. Annuleringen binnen 12uur voor aanvang van de afspraak worden in rekening gebracht.

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Fitness online

Videokanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel