Serenity

Pagina 1 van 4 Volgende
Maak een keuze

Stress, drukke agenda’s of lange hectische termijnen die om onze aandacht en energie vragen zijn tegenwoordig met het dagelijks leven betrokken. Het is daardoor van belang tot rust te komen en dat jouw ‘tank’ bijgevuld wordt. Hier zorgt Serenity voor.

Serenity betekent "kalmte" en hierdoor wordt uw herstel en ontspanning gezorgd aan de hand van het losmaken van zowel lichaam als geest. Mentale ontspanning komt pas wanneer jouw lichaam en geest in een rustgevende sfeer kunnen herstellen.

Door het toepassen van ontspanningsgerichte technieken en van ademhalingsoefeningen zorgt jouw coach ervoor dat je fysiek geheel tot rust komt. Spieren en gewrichten worden maximaal tot rek gebracht zonder dat je pijn ervaart. Indien nodig, worden spierknopen los gemasseerd en waar je bindweefsel verkleefd is, wordt deze ook los gemaakt. Je kunt ook sociaal bezig zijn dankzij de Serenity-coach, hij is een luisterend oor voor je elke keer dat er een afspraak wordt ingepland.

Deze technieken zijn zeer geschikt voor personen wiens bekken vastzitten, rugpijn hebben of voor personen met een moeilijke stoelgang. Het bekkengebied verkrijgt meer ruimte om te bewegen waardoor uiteindelijk de structuren eromheen hiervan gebaat zijn en zich uiteindelijk ontspannen. De voordelen van Serenity op een rij:

Mentale rust

Fysieke ontspanning

Een moment voor jezelf

Sociaal welzijn: een luisterend oor

Persoonlijke zorg en aandacht voor je
 

Over je Serenity-Coach

Serenity wordt gegeven door David Bakker, een ervaren Medische fitness trainer in het geven van Pilates, personal training en orthopedische revalidatie. Tijdens het toepassen van Serenity, komt al zijn kennis en ervaring tot een complete samenhang met als doel het ervoor zorgen dat je tot kalmte komt. Met zijn achtergrond als fyiotherapeut, kan hij vrijwel direct herkennen wat er met je opspeelt wanneer je met lichamelijke klachten bij David terecht komt. 

Wat heb ik nodig voor deelname

Dames: jezelf, een handdoek en passende kleding: voor mobilisatie en massagetechnieken wordt het dragen van een hemd en leggings of panty's aangeraden.

Mannen: jezelf, een handdoek en passende kleding: je kunt een aansluitende joggingbroek of boxers met een korte sportbroek dragen. Voor het mobiliseren van rug en schouders kun je het beste aansluitende sportkleding dragen. 

Over de toegepaste technieken

Je coach past mobilisatietechnieken van manuele therapie, orthopedische revalidatie en uit massagetherapie toe. De ademhalingsoefeningen worden uit mindfulness en Pilates toegepast. Overige oefenvormen voor controle, bewustwording en balans komen uit personal training voort.

Algemene voorwaarden: zowel je coach al jij zelf, hebben geen symptomen van corona. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Afzeggingen worden kosteloos geannuleerd tot 12 uur voor de afgesproken tijd. Annuleringen binnen 12 uur voor aanvang van de afspraak worden in rekening gebracht.

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Fitness online

Videokanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel