Serenity

Pagina 3 van 3
Maak een keuze

Stress, drukke agenda’s of lange hectische termijnen die om onze aandacht en energie vragen zijn tegenwoordig met het dagelijks leven betrokken. Het is daardoor van belang tot rust te komen en dat jouw ‘tank’ bijgevuld wordt. Hier zorgt Serenity voor.

Serenity betekent "kalmte" en hierdoor wordt uw herstel en ontspanning gezorgd aan de hand van het losmaken van zowel lichaam als geest. Mentale ontspanning komt pas wanneer jouw lichaam en geest in een rustgevende sfeer kunnen herstellen.

Door het toepassen van ontspanningsgerichte technieken en van ademhalingsoefeningen zorgt jouw coach ervoor dat je fysiek geheel tot rust komt. Spieren en gewrichten worden maximaal tot rek gebracht zonder dat je pijn ervaart. Indien nodig, worden spierknopen los gemasseerd en waar je bindweefsel verkleefd is, wordt deze ook los gemaakt. Je kunt ook sociaal bezig zijn dankzij de Serenity-coach, hij is een luisterend oor voor je elke keer dat er een afspraak wordt ingepland.

Deze technieken zijn zeer geschikt voor personen wiens bekken vastzitten, rugpijn hebben of voor personen met een moeilijke stoelgang. Het bekkengebied verkrijgt meer ruimte om te bewegen waardoor uiteindelijk de structuren eromheen hiervan gebaat zijn en zich uiteindelijk ontspannen. De voordelen van Serenity op een rij:

Mentale rust

Fysieke ontspanning

Een moment voor jezelf

Sociaal welzijn: een luisterend oor

Persoonlijke zorg en aandacht voor je
 

Over je Serenity-Coach

Serenity wordt gegeven door David Bakker, een ervaren Medische fitness trainer in het geven van Pilates, personal training en orthopedische revalidatie. Tijdens het toepassen van Serenity, komt al zijn kennis en ervaring tot een complete samenhang met als doel het ervoor zorgen dat je tot kalmte komt. Met zijn achtergrond als fyiotherapeut, kan hij vrijwel direct herkennen wat er met je opspeelt wanneer je met lichamelijke klachten bij David terecht komt. 

Wat heb ik hiervoor nodig?

Dames: een handdoek en passende kleding voor mobilisatie en massagetechnieken.
Hiervoor wordt het dragen van aansluitende kleding zoals een hemd en leggings/panty's aanbevolen.

Mannen: een handdoek en passende kleding. Je kunt boxers met een korte sportbroek dragen. Voor het mobiliseren van rug en schouders wordt het bovenlichaam indien nodig ontbloot, zoals bij een massage.

Over de toegepaste technieken

Je coach past mobilisatietechnieken van manuele therapie, orthopedische revalidatie en uit massagetherapie toe. De ademhalingsoefeningen worden uit mindfulness en Pilates toegepast. Overige oefenvormen voor controle, bewustwording en balans komen uit personal training voort.

Investering

Serenity is letterlijk een investering in jezelf. Het is een manier om te herstellen, nieuw energie op te doen en om je eigen batterij volledig op te laden. Wanneer je lid bent van YorACTION, geniet je van extra korting, elke keer dat je gebruik van deze vorm van dienstverlening maakt. Ben je geen lid? Geen nood, door deze investering in jezelf te doen, ga je merken dat je hierna productiever, creatiever en meer uitgerust bent. Dat zorgt ervoor dat je vervolgens het geïnvesteerde bedrag dubbel en dwars terugverdient door met nieuwe energie, je dagelijks ritme weer oppakt. 

 

Algemene voorwaarden: zowel je coach al jij zelf, hebben geen symptomen van corona. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Afzeggingen worden kosteloos geannuleerd tot 12 uur voor de afgesproken tijd. Annuleringen binnen 12 uur voor aanvang van de afspraak worden alsnog in rekening gebracht i.v.m. vooraf reserveren.

© 2016 - 2024 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel