Change your weight

Vorige Pagina 4 van 4
€ 37,50 (inclusief btw)

Het is normaal om allerlei informatie te verkrijgen over het afvallen. Minder of meer eten? Hoelang moet je sporten? Waaraan moet je je eigenlijk houden? Welk trucje levert het beste resultaat op? De waarheid is dat voor het halen van het gewenste resultaat geen sluiproute bestaat. Maar het toepassen van wetenschappelijke bewezen methodes. Het is mogelijk voor je om verantwoord en zonder de ‘hulp’ van peperdure producten af te vallen. We helpen jou graag hiermee: met advies om voornamelijk gebruik te maken van de voedsel die bij de hand ligt in je reguliere boodschappen tas. 

Jij bepaalt de reden waarom je wilt afvallen. Deze is gerelateerd aan emotionele, of zelfs tot op heden, nog niet opgesloten problemen uit het verleden. Om ervoor te zorgen dat ons methode effectief werkt, leggen we de nadruk met name op dit mentale aspect. Als we je oorzaak kunnen verklaren, kun jij een oplossing toepassen.

Het proces van afvallen is op zichzelf vrij simpel. De uitdaging ligt in de uitvoering; wij helpen je hierbij. Het afvalprogramma van YorACTION heet "Release yourself" en het heeft en duur van 12 weken. Indien je voor het lange termijn wil gaan, kun je ervoor kiezen om maandelijks te worden gecoacht voor optimaal resultaat. 


Stappenplan om af te vallen

 

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt naar boven gebracht welke je motieven zijn voor afvallen en wat je bereid bent om te doen of laten, om dat doel te bereiken. Vervolgens wordt gezamenlijk, een haalbare stappenplan uitgewerkt. Het 2de gesprek wordt een week later ingepland, een 'HealthCheck'. Na deze controle is het officiële begin gemaakt.

Uitvoering en toepassing

Er wordt en stappenplan uitgewerkt waardoor je gedurende enkele weken zelfstandig aan de slag gaat. In deze periode kun je ervoor kiezen om geheel zelfstandig het stappenplan uit te voeren of je kunt door ondersteuning van ons sportaanbod, wekelijks contact met je voedingscoach onderhouden. Zo heb je een blijvend stokje achter deur.

Resultaatgericht eten, slapen en leven

Het stappenplan om af te vallen reikt verder dan enkel je voeding aanpassen of door meer te bewegen. Met ons concept zorgen wij ervoor dat je mindset verandert. Je laat oude patronen los en je leert nieuwe, gezonde patronen aan om telkens dichter bij je vastgestelde doeleinden te komen. Elk succes die je behaalt, wordt beloond.

Evaluatie en omgaan met terugval

Laten we eerlijk zijn, het leven zit vol van onverwachte wendingen en veranderde situaties. Dat vraagt om een creatief en flexibel aanpassingsvermogen. Daarom plannen wij regelmatig een evaluatiemoment in zodat wij gezamenlijk op zoek gaan naar de weg die op dat moment het beste bij je persoonlijke situatie past. 

Jij hebt je doel bereikt, wat nu?

Mocht je na het 12-wekelijks afvalprogramma "Release Yourself" van YorACTION met succes je doelstellingen om af te vallen hebben behaald, dan worden de touwtjes wat losser gelaten. Het wordt tijd dat je zelf de touwtjes in handen neemt en het karretje op het juiste spoor houdt. Je kunt na afloop van het afvalprogramma ervoor zorgen om blijvend contact op te nemen met je leefstijlcoach zij het voor een gesprek, een sportafspraak of voor een test.

 

Algemene voorwaarden: zowel je coach al jij zelf, hebben geen symptomen van corona. Coaching op afstand via Whatsapp of ZOOM is echter nog altijd mogelijk bij een mogelijke besmetting of als je op reis bent. Afzeggingen worden kosteloos geannuleerd tot 12uur voor de afgesproken tijd. Annuleringen binnen 12uur voor aanvang van de afsprak worden in rekening gebracht. Bij tussentijds stoppen, vrijwillig of bij onmacht, worden er geen bedragen gerestitueerd. U kunt wel het teveel betaalde voorschot verzilveren door gebruik te maken van overige diensten.

 

Open op afspraak

*Maandag     
07.00 - 12.00  en 15.00 - 18.00
*Dinsdag     
15.00 - 20.00
*Woensdag  
19.00 - 20.30 (Pilates)
*Donderdag
09.30 - 17.30
*Vrijdag      
13.00 - 17.00

Gesloten
Zaterdag
 Zondag (rustdag) 
Nationale feestdagen

Voor afwijkende tijden, gelieve persoonlijk contact op te nemen met je BearCoach.

© 2016 - 2023 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel