FreeDance

Vorige Pagina 9 van 10 Volgende

Voel je vrij tijdens het dansen op het ritme van internationale beats gedurende deze les! Iedere maand leer je bij ons op de dansvloer nieuwe choreografieën en moves die uit verschillende landen komen. Onder begeleiding van de gepassioneerde danseres Isabel, kun je vrijuit gaan tijdens deze lessen! Het is uiteraard de bedoeling dat je los leert gaan en uiteindelijk je innerlijke ritme vindt door deelname aan deze lessen. 

Niveau
Ben je bang dat het niveau te hoog is voor je? Wij dachten van niet, de naam zegt het al. Je pakt je eigen ritme en je danst op je persoonlijke manier. Uiteraard zul je weleens moeilijk uit te voeren moves tegenkomen, maar daar zit juist de uitdaging in. Jezelf leren ontwikkelen in een wereld waar je steeds verder vooruit kunt met je eigen, lichamelijke taal onder muziek die je moves uiteindelijk uit zichzelf voortvloeien.

Doe jij mee? 
Sluit op zaterdagen om 09:45 uur aan en ontdek wat muziek en vrijuit dansen voor je kan betekenen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefles.

Duur: 55 minuten
Lestijden: zaterdag om 09:45 uur
Locatie: Straakvense Bosdijk 96 te Helmond

Kosten: lidmaatschap Goud of Zilver

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Inloggen

Keurmerk

Videokanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel