Shirley Brouwers

Vorige Pagina 4 van 5 Volgende

Hallo, ik ben Shirley en ik ben Orthomoleculair Diëtist. Mijn missie is het optimaliseren van uw gezondheid met behulp van natuurlijke en gezonde voeding. Na verschillende jaren van interesse in voeding en gezondheid heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek, en Orthomoleculaire Voedingsleer en Geneeskunde behaald. Nu wil ik mijn kennis met u delen in de vorm van persoonlijke adviezen.

Tijdens mijn stages in het buitenland ben ik geïnteresseerd geraakt in het effect van voeding op gezondheid. Met name de rol van suiker en bewerkte producten op ons lichaam fascineert me. Ik ben zelf aan de slag gegaan met het mijden van deze producten, en ervaar mijn leven vitaler en energieker.

Vooral de studie Orthomoleculaire Voedingsleer en Geneeskunde heeft mijn kennis op het gebied van voeding en gezondheid verbreed en verdiept. Het heeft mij inzicht gegeven in de persoonlijke gezondheid en wat voeding, vitamines en mineralen kunnen betekenen. En dit niet alleen voor iemand met een goede gezondheid, maar ook bij ziekte.

Samenwerking

Door partnering met Born to Succeed, is het mogelijk u van een gezond eetpatroon te voorzien en van een aangepast beweegprogramma die aan uw eisen voldoet. Zo bent u vitaler door een gezond eetpatroon maar dan ook energieker door een trainingsprogramma op maat! Neem contact op met Shirley voor meer informatie hierover. 
 

www.shirleybrouwers.nl ~ 

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Inloggen

Keurmerk

Videokanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel