Sport op afspraak

Vorige Pagina 2 van 4 Volgende
Maak een keuze

Sporten op afspraak houdt in dat je de mogelijkheid verkrijgt om zelfstandig en met begeleiding te sporten in onze fitnessfaciliteiten. Na dat je een trainingsprogramma op maat van ons verkrijgt heb je voldoende kennis in huis om zonder verdere, aanvullende begeleiding je trainingsprogramma uit te voeren. Onze faciliteiten zijn van voldoende materiaal voor al je oefeningen voorzien. Er is echter atlijd een fitnesstrainer met BHV in one faciliteiten aanwezig. Wij zijn er altijd voor je in het geval van nood of voor overige hulpvragen.

Indien nodig, kunnen wij je aanvullend ondersteunen bij de uitvoering van een correcte workout, zie ook Personal trainer. Onze trainers zijn standaard op afspraak, elke dag door de week vanaf 08.00 uur beschikbaar. Op zaterdagen zijn onze trainers aanwezig ook vanaf 08.00 uur. Op zondagen zijn wij gesloten, het is onze rustdag.
 
Het is niet toegestaan om zonder ondersteuning van een aanwezige BHV'er te sporten in onze faciliteiten. Door de corona maatregelen is het tegenwoordig verplicht om op voorhand te reserveren voordat je komt sporten bij ons. Daarvoor maken wij gebruik van een digitale rooster. Ons rooster vind je via Virtuagym. Je kunt bij ons onbeperkt sporten wanneer je vooraf reserveert. Voor begeleiding door je personal trainer gelden andere tarieven en voorwaarden.

 

Persoonlijke begeleiding
vs. Personal training

 

  • Bij Persoonlijke Fitness Begeleiding dient je op voorhand je training tijdstippen te reserveren via onze digitale rooster voordat je komt sporten bij ons. Wanneer je een nieuw workout nodig hebt, aanpassingen aan het huidig trainingsprogramma wil brengen of als je een coachingsmoment wil inplannen, dan doe je dat rechtstreeks via de aanwezige trainer(ster) wanneer je aan het sporten bent. Je kunt ons ook rechtstreeks bellen hiervoor. 
     
  • Begeleiding door een Personal trainer houdt in dat je op afspraak komt sporten op tijdstippen waarop jij en je personal trainer gezamenlijk kunnen sporten, los van de openingstijden van de sportschool. Je betaalt voor het uur dat je aan het sporten bent met hem of met haar. Je training wordt uit handen genomen en je trainer bepaalt de workout die je op dat moment gaat doen. Je wordt namelijk ontzorgd door je trainer. Wanneer je een uur met je personal trainer boekt, wordt vaak de zaal exclusief voor het gebruik door jullie beiden gereserveerd. Zie ook de pagina 'Personal trainer'.

Je kunt tevens vrijblijvend een afspraak inplannen voor overige vragen. Zo kunnen wij tijdens een persoonlijk gesprek je hulpvraagen met betrekking tot fitness begeleiding en je personal trainer beantwoorden. Zie Contact.

Openingstijden

*Maandag     
09.00 - 12.00  en 15.00 - 22.00
*Dinsdag     
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Woensdag  
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Donderdag
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Vrijdag      
08.00 - 12.00 en 15.00 - 18.00
*Zaterdag    
08.30 - 13.00 

Personal training
Op afspraak

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Sport op afspraak

Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 21.00u
Zaterdag   08.00 - 12.00u

Digitaal portaal

Videokanaal

© 2016 - 2022 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel