Voordelen

Vorige Pagina 4 van 5 Volgende

~ It´s time to get F.I.T.T.-er, we'll show you how! ~

Personal training door YorACTION wordt aangeboden volgens F.I.T.T., de training die gebasserd is op:

 • Frequentie, 
 • Intensiteit, 
 • Tijd en 
 • Type.

Dit effectief, bewezen trainingsmethode optimaliseert het rendement van je trainingen tot een maximum doordat je verstandig met je tijd, lichamelijk vermogen en mentale grenzen leert omgaan. In het geheel, leer je je eigen grenzen verleggen onder het toeziend oog en veilige begeleiding van je eigen personal trainer.

Frequentie

De frequentie waarmee traint, is bepalend voor het te behalen resultaat. Gelukkig merk je met personal training zelfs bij 1 keer p/week sporten al het verschil! Dit komt door de intensiteit van de trainigen die worden gegeven. Welke frequentie past het beste bij je?

 • 1x p/week personal training:
  Duidelijk en zichtbare verbetering voor zowel lichaam als geest.

 • 2x p/week personal training:
  Hiermee behaal je veruit het meeste resultaat met voldoende hersteltijd voor de volgende training.

 • 3x p/week personal training:
  Deze frequentie wordt aanbevolen voor wie het beste uit zichzelf wil halen en voor degene die ver voorbij zijn of haar eigen comfortzone bereid is om te gaan. Je trainer zorgt ervoor dat het veilig blijft.

Intensiteit

Iedere training wordt gemonitord door je hartslag in de gaten te houden. Zo kan je trainer zien wanneer je te licht of te zwaar traint. Daarnaast kun je in het scherm precies zien wanneer je voldoende hersteld bent, elke keer weer. De aanbevolen hartslagzones wordt bepaald aan de hand van een maximale inspanningstest (sportanalyse).

Ten opzichte van reguliere fitnesstrainingen, houdt je personal trainer de intensiteit van je trainingen nauwlettend in de gaten. Deze intensiteit gaat gepaard met het doel dat je voor ogen heeft. Hoe intensiever en langer de training, des te meer tijd dat je nodig hebt om te herstellen hiervan. Je hersteltijd kan tusse 1 tot 3 dagen duren.

Tijd

De duur van een training bepaalt in grote mate hoe intensief je kunt, of mag trainen en hoe lang je van de training moet herstellen. Dit komt doordat je hartslag nauwlettend in de gaten gehouden wordt maar ook doordat je trainer na verloop van de tijd, door en door kent. Daarom hebben wij ervoor gekozen om je niet minder, maar dan ook niet meer dan 1 uur te laten sporten, samen met je personal trainer.

Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat wordt behaald wanner je matig tot intensief inspant gedurende 45 minuten achter elkaar (gemiddeld, op circa 75% van je maximaal, haalbare hartslag). Bron: bewegenismedicijn.nl

Voor de inspanning wordt er een warming-up van 5 tot 7 minuten gedaan om blessures te voorkomen. De training wordt afgesloten met een cooling-down van circa 5 minuten voor het afvoeren van afvalstoffen in je spieren.

Openingstijden

*Maandag     
09.00 - 12.00  en 15.00 - 22.00
*Dinsdag     
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Woensdag  
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Donderdag
08.00 - 12.00 en 15.00 - 22.00
*Vrijdag      
08.00 - 12.00 en 15.00 - 18.00
*Zaterdag    
08.30 - 13.00 

Personal training
Op afspraak

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Sport op afspraak

Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 21.00u
Zaterdag   08.00 - 12.00u

Digitaal portaal

Videokanaal

© 2016 - 2022 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel