F.I.T.T.

Vorige Pagina 2 van 4 Volgende

Personal training bij YorACTION wordt gegeven volgens het F.I.T. principe. Deze effectief, bewezen methode optimaliseert het rendement van uw trainingen tot een maximum. Dit, doordat u verstandig met uw tijd, lichamelijk vermogen en mentale grenzen leert omgaan.

Frequentie

Hoe vaak u traint, is bepalend voor het te behalen resultaat. Gelukkig merkt u met personal training zelfs bij 1x per week sporten al het verschil! Dit komt door de intensiteit van de trainigen die worden gegeven. Wat past het beste bij u?

  • 1x p/week personal training:
    Duidelijk en zichtbare verbetering voor zowel lichaam als geest.

  • 2x p/week personal training:
    Hiermee behaalt u veruit het meeste resultaat met voldoende hersteltijd.

  • 3x p/week personal training:
    Deze vorm van begeleiding is aanbevolen voor de meest ervaren sporters die het beste uit zichzelf willen halen en ver voorbij hun comfortzone bereid zijn te gaan.

Intensiteit

Door gedurende de trainingen uw hartslag in de gaten te houden, kunnen uw trainer en uzelf zien wanneer er te licht of te zwaar getraind wordt. Daarnaast ziet u in het scherm precies wanneer u voldoende hersteld bent om zo weer met de volgende oefening van start te gaan.

De meest aanbevolen hartslagzone wordt bepaald aan de hand van een voorafgaande sportanalyse. Zo kunnen wij gelijk zien op welke intensieit u het beste kunt trainen.

Tijd

De duur van een training bepaalt in grote mate hoe intensief u kunt, of mag trainen en hoe lang u van de training moet herstellen. Dit komt doordat uw hartslag nauwlettend in de gaten gehouden wordt.

Ten opzichte van reguliere fitnesstrainingen, houdt uw personal trainer de intensiteit van uw activiteiten nauwlettend in de gaten. Deze intensiteit gaat gepaard met het doel dat u voor ogen heeft. Hoe intensiever en langer de training, des te meer tijd dat u nodig heeft om ervan te herstellen. Dit kan tot meer dan 2 dagen duren.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om u niet minder, maar dan ook niet meer dan 1 uur te laten sporten met uw personal trainer. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat wordt behaalt wanner u zich matig tot intensief inspant gedurende 45 minuten achter elkaar (gemiddeld, op circa 75% van u maximale hartslag).

Daarvoor, wordt er een warming-up van 5 tot 7 minuten gedaan om blessures te voorkomen. De training wordt afgesloten met cooling-down van circa 5 minuten voor het afvoeren van afvalstoffen in uw spieren en voor het bevorderen van het herstelproces.

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Digitaal portaal

Workouts online

Volg ons YorACTION kanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel