BearCoach

David Bakker

Pagina 2 van 2

Na zijn studie voor fysiotherapie en 5 jaar in loondienst te zijn geweest in meerdere sportcentra, heeft David uiteindelijk ervoor gekozen om een zelfstandige ondernemer te worden. Na een leerzaam groeiproces als groepslesgever, fitness instructeur en personal trainer, heeft hij voldoende kennis opgedaan om op 11 november 2008 de sportschool YorACTION op te richten. Sindsdien heeft het team van YorACTION, onder zijn leiding, de sportschool in de kaart van Helmond gebracht. Hij is actief als personal trainer en sportcoach via Born to Succeed.

Functieomschrijving: Personal en sportmedisch trainer, bedrijfsleider.

Je kunt David inschakelen voor:

  • Workshops - Sportieve activiteiten en workshops
  • Sportrevalidatie - Revalidatie en herstel van sportblessres
  • Personal training - Begeleid sporten en testen met persoonlijke begeleiding
  • Small Group Training - Begeleiding van specifieke doelgroepen tot maximaal 4 personen
  • Sportbegeleiding op afstand - Coaching en training via ZOOM met fitnessprogramma's op maat

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Personal training door David Bakker

De trainingen door David worden gekenmerkt door veilige en uitdagende sportsessies onder zijn toeziend oog voor het behalen van maximaal resultaat. Sinds 2008, is David werkzaam als zelfstandige personal trainer bij YorACTION met het oog op persoonlijke dienstverlening, vandaar ons motto: "YorACTION, training that gets you there!". Zo word je graag ondersteund bij het behalen van gezondheid en sportgerelateerde doelstellingen. 

Resultaten
Vele klanten hebben tot nu toe hun doelstellingen onder begeleiding van David behaald: van 8 kg in acht weken afvallen tot revalidatietrajecten van medische complicaties waaronder: diabetes, chronische klachten onderdrukken en het verminderen van rugpijn. Bij het behalen van sportieve prestaties behoren de toename van spiermassa, het verbeteren van conditie en het waarmaken van dromen zoals de Mont Ventoux opfietsen, een marathon lopen, enz.

Achtergrond
David begon zijn werkzaamheden als fitnessinstructeur bij verschillende fitnesscentra. Tegelijkertijd, heeft hij meerdere interne opleidingen gevolgd om uiteindelijk tot de personal trainer te groeien die hij nu is. Ondertussen heeft hij de opleiding fysiotherapie gevolgd en vervolgens heeft hij de specialisatiecursus tot Medische Fitness Trainer met succes afgerond. Hij heeft zich uiteindelijk tot Sport Perfomance Trainer ontwikkeld.

Specialisaties 
De specialiteit van David is gericht op veilig en uitdagend sporten. David is opgeleid om je te helpen revalideren door het toepassen van manuele behandeltechnieken, massages en sporttape. Gezien zijn opleidingsachtergrond in zowel fysiotherapie als sportervaring in topsport, kan David je verantwoord leren sporten bij o.a.:

  • Duursport (wielrennen, hardlopen en zwemmen)
  • Functionele krachttraining (toename van kracht en spiermassa)
  • Verbeteren van algehele fitheid (afvallen, verbeterde conditie, strak en fit zijn)

 

Foto's met dank aan Shirley Brouwers, Manuela Frenken en Joost Duppen

© 2016 - 2024 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel