Hoe werkt BearFit

Pagina 1 van 7 Volgende

Bij bear fit wordt je ingedeeld in een type beer op basis van de doelen die je hebt. Zo gaan we je in de juiste richting coachen.  

Tijdens bear fit gaan we je coachen tot je zelf kan trainen, effectief en veilig sporten en trainen zonder dat je blessures oploopt. Je leert met basis oefeningen zodat ze geheel sterker wordt. er wordt een keuze gemaakt bij het type beer die bij je past, en dan krijg je vanuit die keuze specifieke oefeningen. wil je alles uit he programma halen dan bestaat beer plus / beer fun. en deze wordt aangevuld met kanestenix, moving mass, immuunpower, serenity, vegetarisch eetpatroon. in andere woorden wij nemen je mee zoals de natuur het bedoeld heeft dat wij volgens de wetten van de natuur sporten eten leven en uiteindelijk ook sterker worden. Het grootste voordeel hiervan is dat naast het feit dat je sterker wordt, kom je dichter bij de natuur. je beschermt de wereld door het goede doel te steunen en zowel jij als je directe omgeving leren beter omgaan met jezelf en met de natuur. 

De basisprincipes 

1. we trainen je volgens 5 basisbewegingen van het lichaam voor de juiste techniek.

2. geleidelijk progressie maken op een verantwoorde manier

3. we blijven je coachen om resultaten te boeken.

4. je sport met een duidelijke doel voor ogen waardoor je gefocust blijft.

 

Coaching is een actieve, daadkrachtige en persoonlijke manier om een wens tot verandering in je leven te ondersteunen. Het helpt je gericht toe te werken naar een vooraf omschreven doel. Het levert resultaat op voor jezelf en voor je omgeving (bijv. bij het behalen van sportieve prestaties). Je verbetert je communicatie, verhoogt je effectiviteit en verstevigt je zelfvertrouwen.   Je leert om te gaan met weerstanden en het doorbreken van oude gedragspatronen. Kortom, met coaching kun je: 

  • Stapsgewijs leren hoe je oude patronen doorbreekt
  • Je wordt effectiever in omgaan met anderen en je directe omgeving
  • Ervaren wat het is om van jezelf te houden en zo iets voor anderen te kunnen betekenen

Coaching is een doorlopend leerproces waarin je keer op keer jezelf opnieuw ontdekt.

Tijdens het persoonlijke coachingstraject word je door je leefstijlcoach zorgvuldig en aandachtig begeleid op zowel fysieke als mentale vlakken. Door bewuster te worden van de impact dat gezonde voeding, verantwoord sporten en voldoende bewegen heeft met je leven, ben je beter in staat om je levensstijl en je directe omgeving positef te beïnvloeden.

Zo kun je de aangeleerde, nieuwe inzichten en denkwijzen automatisch in je huidige leefstijl toepassen. Wanneer je deze kleine aanpassingen eigen maakt, bestaat je leven niet meer uit 'moeten' maar uit je interne wilskracht, 'het mag'. Het is een positieve verandering die je graag zelf ondergaat voor het verbeteren van je gezondheid of die van je naasten.

Afhankelijk van je eigen leefpatroon, wordt er bepaald welk traject het beste bij je huidige leefstijl past. Indien gewenst, ontvang je een ondersteunend beweegprogramma die op maat wordt besproken met je voor het behalen van optimaal resultaat.

Fitness op afspraak

Digitaal portaal

Openingstijden

Sport op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 12.00u - 
                15.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 12.00u -
                15.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Workouts online

Volg ons YorACTION kanaal

© 2016 - 2020 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel