Revalidatie

Vorige Pagina 4 van 4
Maak een keuze

Revalidatie bij YorACTION is dé aangewezen oplossing voor direct resultaat. Soms bestaat er een lange wachtlijst voor de fysiotherapeut of in sommige gevallen ben je onvoldoende aanvullend verzekerd. Geen nood aan de man, wij hebben de oplossing voor je. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig door ons te worden geholpen totdat je bij de fysiotherapeut kan of je kunt ervoor kiezen om lid te worden. Met onze medische fitness diensten kun je maandelijks een aangepast trainingsprogramma verkrijgen. 

Bij pijnklachten en blessures gaat het lichaam op zoek naar verschillende manieren om te kunnen blijven bewegen omdat dit proces noodzakelijk is voor het herstel. Soms leidt dat tot pijntoename op plaatsen waar het lichaam onaangetast is. Het lichaam creëert wat we noemen compensatiemechanismen, welke uw houding veranderen.

Door het toepassen van manuele technieken kunt u gemakkelijker bewegen omdat de huidlagen soepeler verschuiven. Met behulp van deze technieken is het lichaam beter in staat om te compenseren en uiteindelijk vermindert de pijn. Zo herstelt u veel sneller!

U kiest voor revalidatie wanneer:

  • U wilt z.s.m. worden geholpen
  • Uw geen fysiotherapeut heeft of wenst
  • U een langdurig herstprelproces nodig heeft

Sport op afspraak

Openingstijden

Fitness op afspraak
Ma. - do.   08.00 - 22.00u
Vrijdag      08.00 - 18.00u
Zaterdag   08.00 - 13.00u

Personal training
Met je trainer afstemmen

Groepslessen
Zie ons rooster

Gesloten
- Zondag (rustdag) 
- Nationale feestdagen
- Van 25 dec. t/m 1 jan

Fitness online

Videokanaal

© 2016 - 2021 YorACTION - Training that gets you there! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel