Medical Taping

Pagina 1 van 3
Maak een keuze

Bij pijnklachten en blessures gaat het lichaam op zoek naar verschillende manieren om te kunnen blijven bewegen omdat dit proces noodzakelijk is voor het herstel. Soms leidt dat tot pijntoename op plaatsen waar het lichaam onaangetast is. Het lichaam creëert wat we noemen compensatiemechanismen, welke je houding veranderen.

Door het toepassen van manuele technieken kun je gemakkelijk bewegen omdat de huidlagen soepeler onder elkaar verschuiven. Met behulp van deze technieken is het lichaam beter in staat om te compenseren. Uiteindelijk, door op de juiste manier te blijven bewegen, vermindert de pijn. Zo herstel je veel sneller!

Medical taping door David Bakker is dé aangewezen manier om direct resultaat op te merken met fysieke klachten. Soms bestaat er een lange wachtlijst voor de fysiotherapeut of in sommige gevallen ben je onvoldoende aanvullend verzekerd. Geen nood aan de man, wij hebben de oplossing voor je. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig door David te worden geholpen totdat je bij de fysiotherapeut kan of je kunt ervoor kiezen om lid te worden van de sportschool. Met onze diensten en kennis in medische fitness kun je maandelijks een aangepast trainingsprogramma verkrijgen. 


Je kiest voor medical taping wanneer:

  • Je fysieke pijnvermindering nodig hebt
  • Je wilt graag blijven bewegen
  • Je hooikoorts hebt

De diensten van medical taping worden niet door de zorgverzekering vergoed. Dat wil zeggen dat je geen lange wachttijden hebt. David zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk van je klachten af bent waardoor je uiteindelijk veel meer tijd en geld bespaart. Je kunt aan de gang.


Kosten

Kies je eenmalig voor een eenmalige investering, dan betaal je per keer en ter plaatse. Wanneer je een langdurig periode van herstel nodig hebt, kies je ervoor om lid te worden van de sportschool met aanvullend, medical taping. 

© 2016 - 2024 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel