Massage (3 soorten)

Pagina 2 van 3
Maak een keuze

Laat al je verkleefde weefsels en spieren los maken en ervaar onmiddelijk na een massage dat je weer in staat bent om de dagelijkse beproevingen te doorstaan. Onze technieken zijn zeer doeltreffend. Door het toepassen van nieuwe inzichten, zorgen wij ervoor dat je met deskundige zorg behandeld wordt. Het resultaat is afhankelijk van het type massage, welbehagen, stressvermindering en het verbeteren van je algemene fitheid. Er zijn verschillende soorten massages. Wij zijn gespecialiseerd in drie soorten:

Ontspanningsmassage

De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen. Het brengt uw lichaam en geest weer in harmonie. Deze massage werkt stressverminderend en bevordert het herstel in de spieren doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laten je al binnen enkele minuten tot rust komen.
 

Sportmassage

Een krachtige massagevorm waarbij o.a. veel technieken op een doorgedreven manier worden geïntegreerd: denk aan kneden, wrijven en gewrichtsmobilisatie. Door deze krachtige inwerking wordt de bloedsomloop bevorderd. De toevoer van zuurstof- en voedingsstoffen naar de spieren en organen wordt geoptimaliseerd en tegelijkertijd worden ook de afvalstoffen beter afgevoerd. Het lichaam is hierdoor beter in staat fysieke prestaties te verrichten. 


Bindweefselmassage

Deze pittige massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op het verbeteren van de huidstructuur, de reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidweerstand
  • Stimulatie van de huid- en onderliggende structuren
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens


Voorwaarden massage's

Voor het verkrijgen van masssages gelden er enkele gezondheidsvoorwaarden voorafgaand de afname van een massage. Deze voorwaarden worden tijdens een kennismakingsgesprek bekend gemaakt. Onze tarieven gelden per half uur. Het is mogelijk om contact of met pinpas te betalen. Bij contante betalingen gelieve gepast te betalen.

© 2016 - 2024 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel